Recomanem concertar les visites via telefónica: 840234 o per whatsapp: 363797

Així us atendrem en horaris convinguts i de manera exclusiva i dedicada

 

MEDICINA GENERAL, INTERNA I PREVENTIVA:

T’oferim un programa complert en medicina preventiva per mantenir a la teva mascota en òptimes condicions de salut. Aquest programa inclou calendari de vacunacions ( amb avisos via whatsapp), desparasitacions internes i externes, programes nutricionals amb dietes específiques d’alta qualitat i altres tractaments preventius.

En medicina interna, realitzem la prevenció, diagnòstic i tractament de les possibles malalties que pugui patir el teu animal.

Per nosaltres és molt important atendre i escoltar-vos, el temps que sigui necessari, per tal de realitzar una correcta exploració al vostre animal. Un cop realitzat l’examen general complert, us explicarem de manera clara els passos a seguir en el tractament.

ODONTOLOGIA:

La higiene bucal és molt important, no només per la preservació de les peces dentàries sinó per la salut en general. Realitzem assessorament preventiu, així com la neteja i pulit de les peces dentàries, l’exodòncia i cirurgia oral amb la tecnologia més avançada.

DERMATOLOGIA:

Les malalties cutànies són molt habituals en les nostres mascotes. Moltes patologies es manifesten amb signes dermatològics. Per aquest motiu, és molt important la detecció precoç, el diagnòstic i el tractament escaient.

 OFTALMOLOGIA:

Una de les causes més freqüents de visites als centres veterinaris són les infeccions i inflamacions en l’ull i annexes. Realitzem protocols terapèutics específics i en casos de cirurgia ocular disposem d’una xarxa d’especialistes en oftalmologia.

CLÍNICA D’EXÒTICS:

Per a nosaltres els exòtics no són extranys, sinó que són especials i part del nostre treball diari.

CIRURGIES MENORS:

Realitzem tècniques quirúrgiques que no requereixin de bloc operatori.

 SERVEI DE PERRUQUERIA

Un servei que té especial cura amb el teu gos en el que oferim la possibilitat de que l’experiència es torni agradable i gens estressant. Mimem l’animal les hores que faci falta perquè surti de la perruqueria amb les expectatives desitjades.

Disposem també del servei de perruqueria felina sota sedació per l'equip veterinari 

SERVEI DE BOTIGA

Servei especialitzat en cada cas. Ens centrem la màxima de l’animal. La prevenció és la millor medicina per això sempre oferirem el millor. Els dubtes pertinents que et puguin anar sorgint a mesura que el teu gos estigui amb tu tindran una resposta. Mantenim una formació continuada per poder donar el millor servei tan si el teu gos té un problema veterinari com si està sa. 

SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Oferim millorar la qualitat de vida de la teva mascota ja sigui en problemes geriàtrics, problemes músculo-esquelètics o neurològics. Tot el que t’agradaria que et realitzessin, el teu gos ho tindrà. Gran ventall de tècniques de teràpia manual i cinesiteràpia. Estudis en acupuntura els quals ens ajuden a realitzar puncions seques per poder millorar les estructures facials en problemes músculo-neuro-esquelètics.

“CAT FRIENDLY”

Som un centre amic dels gats. Els gats tenen un comportament i unes patologies especifiques. Són animals molt sensibles a l’estrés. Per aquest motiu, creem protocols d’atenció especial per minimitzar l’estrés que pateixen els gats quan surten de casa. Prioritzem l’atenció domiciliària i en consulta disposem d’espais separats entre gossos i gats, per un major confort durant la visita veterinària. Establim protocols d’agenda per evitar que es solapin visites a la sala d’espera. En el temps d’espera disposem d’una sala específica lluny de sorolls i altres factors estressants. Tenim instal·lats difusors de feromones i esprais per minimitzar l’estrés durant la visita. . Realitzem tractaments específics i adaptats a les seves necessitats.

SERVEI A DOMICILI

ALIMENTACIÓ

CERTIFICACIONS

 

 

89277fce 9c51 4ca8 ae19 0f3493d9eb51

 

 

 

 

  • Visites: 3808