MESURES DE SEGURETAT I PREVENCIÓ DEL CONSULTORI VETERINARI GERD DAVANT LA SITUACIÓ SANITÀRIA DE PANDÈMIA PRODUÏDA PEL COVID-19:

1-Tots els pacients que tinguin cita al nostre centre només podrán venir acompanyats màxim per una persona.

2-Per motius de seguretat només podrán coincidir a l’espai habilitat com a sala d’espera:  màxim una persona. Els altres clients i pacients hauran d’esperar el seu torn fora del recinte.

3-Només es podrá accedir a l’àrea d’exploració les persones autoritzades amb les mesures de prevenció escaients: bata, guants, protector de sabates, gorro i mascareta FFP2.

4- Les persones que presentin símptomes respiratoris, febre, tos o malestar general no podran acompañar l’animal al consultori.

5- Per asegurar el màxim el confinament, el centre només obrirà amb cita prèvia i servei d’urgències.

6-La durada d’aquestes mesures dependrà de l’evolució de l’estat epidemiològic del nostre país.

Lamentem les molèsties que aquestes mesures puguin ocasionar i agraïm la vostra confiança amb el nostre centre. Ens ensortirem!

 

Read more
Ahir va ser el día mundial contra la Ràbia. Està present en tots els continents i afecta a més de 150 països.
A diferència del COVID-19, amb la Ràbia tenim vacunes segures i amb molta eficàcia per les nostres mascotes i pels humans. De fet és l’instrument més important per lluitar contra aquest virus, amb l’objectiu mundial d’acabar al 2030 amb les morts humanes per ràbia transmesa pels gossos.
 
Read more

Featured

CatFriendly 😻💜 som un centre amic dels gats: per això creem protocols d’atenció especial per minimitzar l’estrès que pateixen els gats quan surten de casa: prioritzem l’atenció domiciliària, disposem d’espais separats insonoritzats entre gossos i gats, amb difusors de feromones i esprais per minimitzar l’estrès , evitem que es solapin les visites a la sala d’espera i realitzem tractaments específics adaptats a les necessitats de l’espècie felina ❤️

 

Read more