• 1

  BECAUSE YOUR PET DESERVES THE BEST TREATMENT AND ATTENTION: YOUR FURRY FRIEND IS OUR PASSION

 • 2

  PARCE QUE VOTRE ANIMAL MÉRITE LE MEILLEUR DES SOINS ET TOUTE L’ATTENTION : VÔTRE COMPAGNON, NOTRE PASSION.

 • 4

  PERQUÈ LA TEVA MASCOTA MEREIX EL MILLOR TRACTE I ATENCIÓ: EL TEU PELUT, LA NOSTRA PASSIÓ

 • 5

  PORQUE TU MASCOTA SE MERECE EL MEJOR TRATO Y ATENCIÓN: TU PELUDO, NUESTRA PASIÓN

89277fce 9c51 4ca8 ae19 0f3493d9eb51

QUI SOM

El Consultori Veterinari GERD va ser creat l’any 2007 amb el compromís d’oferir a les nostres mascotes i clients el millor servei, proper i personalitzat.

Ens vam instal·lar a les Valls del Nord (La Massana i Ordino) per tal de descentralitzar el servei veterinari, present només a les parròquies centrals,  i amb la voluntat de facilitar l’accés a l’atenció primària de les nostres mascotes.

Què ens diferència d’altres centres veterinaris?

Tractem cada cas de forma individualitzada i exclusiva.

Considerem imprescindible donar totes les explicacions, informacions i serveis als nostres clients per tal d’ajudar a les seves mascotes en els tractaments i revisions .

Realitzem el seguiment de cada cas referit a altres hospitals veterinaris col·laboradors, fent d’interlocutors amb els equips mèdics i especialistes.

La nostra filosofía de vida i de treball:

Ens apassiona el que fem i tractem als nostres pacients com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres. Cuidem al detall les instal·lacions, el servei i el tracte als nostres pacients i clients,  perquè disfrutin d’una agradable experiència durant la visita. Per això fem que el consultori i la botiga esdevinguin espais càlids i agradables, com una extensió més de casa vostra. En aquest entorn, establim una relació de confiança amb vosaltres i donem un tracte afectuós i agradable als vostres animals, per tal d’oferir una atenció i una experiència agradable durant la vostra visita.  Perquè venir al veterinari no ha de ser necessàriament una experiència desagradable. Així prevenim, i en alguns casos fins i tot resolem, situacions de fòbies, millorem l’exploració i efectuem tractaments sense necessitat de recòrrer sempre a la sedació de la vostra mascota.

 

Tibet by Gerd

 SERVEI DE PERRUQUERIA

Un servei que té especial cura amb el teu gos en el que oferim la possibilitat de que l’experiència es torni agradable i gens estressant. Mimem l’animal les hores que faci falta perquè surti de la perruqueria amb les expectatives desitjades.  

SERVEI DE BOTIGA

Servei especialitzat en cada cas. Ens centrem la màxima de l’animal. La prevenció és la millor medicina per això sempre oferirem el millor. Els dubtes pertinents que et puguin anar sorgint a mesura que el teu gos estigui amb tu tindran una resposta. Mantenim una formació continuada per poder donar el millor servei tan si el teu gos té un problema veterinari com si està sa.

Gerd Veterinària, Carrer Major nº 6  AD400 La Massana.      Tots els drets reservats  2020 by Gerd   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  

Tel:+376 840234     Mòbil urgències: +376 363797

89277fce 9c51 4ca8 ae19 0f3493d9eb51